1 Decembrie sub soarele toscan. Biletul de avion de 65 de euro te așteaptă.

“Poți avea Universul, eu mă mulțumesc cu Italia” (Verdi). Am putea noi oare să-l contrazicem? Deși am vizitat Italia de foarte multe ori, gândul unei vacanțe aici ne atrage de fiecare dată ca un magnet. Dealurile pitorești din Toscana reprezintă un decor de film indiferent de anotimpul în care călătorești. În plus, pe vremea în care alte state europene se băteau în săbii și topoare, în Toscana și în special în Florența un “oarecare” Michelangelo, Da Vinci sau Boticelli aveau să schimbe lumea.

Anul trecut, fix de 1 Decembrie, am petrecut o săptămână în Toscana și Umbria, așa că vă putem recomanda cu drag o idee de vacanță și chiar un bilet de avion low cost, foarte accesibil. Asta pentru că, anul acesta, amintindu-ne de excursia noastră, am găsit o ofertă de avion ce se poate transforma într-o vacanță  extrem de reușită în La Bella Italia. Mama natură ține cu noi, vă puteți aștepta la 12-15 grade, ceea ce este destul de plăcut pentru călătorit.

Puteți rezerva aici biletul de avion cu doar 65 de euro București – Bologna, perioada 29 Noiembrie – 3 Decembrie.

travelship oferat avion italia 1 decembrie vacanta

* ofertă valabilă la data de 14 noiembrie 2016. Grăbiți-vă 🙂

Pentru cele 4 zile pline, vă recomandăm 2 zile în Florența și 2 zile în Toscana orășelelor tradiționale. Pentru a vă putea bucura în liniște de peisaje și de orășelele medievale, vă sfătuim să închiriați o mașină chiar de pe aeroportul din Bologna. De aici până în Florența nu veți avea de parcurs decât o oră și un sfert.

Primele 2 zile în Florența…Să te plimbi de-a lungul râului Arno și apoi pe Ponte Vechio (podul ce l-a cucerit chiar și pe Hitler, acesta fiind singurul cruțat în timpul războiului), să privești soarele cum apune peste operele de artă ale Florenței din Piața Michelangelo sau să te relaxezi pe iarba verde în mijlocul florilor din Grădina Boboli. Mai multe detalii puteți citi aici, în articoul despre Florența unde am scris și despre traseu și alte informații utile.

Până la urmă, Toscana înseamnă fie orașele asaltate de turiști cunoscute în toată lumea, precum Florența, Siena sau Pisa, fie partea rurală tradițională cu ferme, plantații de viță de vie, dealuri colorate sau orășele de provincie din vremea lui Michelangelo.  Așa că, celelalte 2 zile vă pot rămâne pentru Toscana rurală și a orășelelor tradiționale.

 

Dacă vă putem fi de folos și cu alte sfaturi, ne găsiți pe Facebook. Să vă bucurați de vacanță!

Culorile Toscanei

Culorile Toscanei

De-a lungul râului Arno

De-a lungul râului Arno

Și pe 1 decembrie poți sta tolănit la soare...și nu oriunde, ci chiar la Palazza Pitti :)

Și pe 1 decembrie poți sta tolănit la soare…și nu oriunde, ci chiar la Palazzo Pitti 🙂

Via del amore - Pienza

Via del amore – Pienza

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Google+
Contacteaza-ne!