Barcelona: Oameni ai locului

Cecilia and José, localnicii proprietari ai barului Sor Rita din Barcelona, îndrăgostiți ca în prima zi: “Amore, esta es nuestra canción!”

Cei doi mi-au povestit despre începuturile lor, despre parcursul lor de la viața de arhitecți de clădiri și până la arhitecți ai pub-ului: La începutul lui 2011, am început să lucrăm la conceptul barului. Ne doream un bar kitsch, colorat, caraghios şi, cel mai important: ironic, unde muzica trebuia să urmărească aceeaşi idee. Am găsit în filmul lui Pedro Almodovar un bun punct de plecare al stilului pe care îl urmăream: viziunea lui şi ironia scenelor au fost o sursă grozavă de inspiraţie pentru a decora barul. În final, am deschis barul în septembrie 2011. Ironic, obraznic, un desfăt al simţurilor, Sor Rita oferă o coloană sonoră «retro-petardă» cu melodiile celor de la The Supremes, The Ronettes şi ABBA, plus clasicii de petrecere spanioli precum Gipsy Kings şi Miguel Bosé. Vei dansa de asemenea Elvis Presley, Britney Spears, Madonna şi La Macarena”.

Despre viața în Barcelona, Cecilia mi-a spus că E un loc cu un mix pe de o parte foarte captivant şi cu o calitate bună a vieţii…sunt atâtea lucruri care se întâmplă în jur, dar în acelaşi timp poţi să mergi cu bicicleta la plajă şi să iei o pauză de la zumzetul oraşului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Google+
Contacteaza-ne!