Cum poți vizita 5 țări, în 5 zile cu 400 de euro buget total?

Cum ar fi să vă gândiți într-o zi să luați un zbor scurt de 2 ore și vreo 3 zile de concediu, pentru a vizita 5 țări, în 5 zile?

Nu este tipul acela de concediu din care speri să vii acasă după ce ai stat tolănit toată ziua pe plajă sau în natură, însă vei compensa din plin prin frumusețea locurilor vizitate. În total în cele 5 zile am parcurs peste 1.000 de km cu o mașină închiriată, iar punctul de plecare și de sosire al traseului a fost Bergamo, aeroportul low-cost al orașului Milano.

După ce am încercat traseul, vi-l recomandăm și vouă cu încredere și vă promitem că locurile pe unde veți ajunge compensează cu mult cele câteva ore de condus pe zi 😋.

Aaa, și să nu mai vă ținem atât în suspans…cele 5 țări vizitate au fost Italia, Austria, Germania, Liechtenstein și Elveția. Iar ca principale ingrediente ale excursiei au fost Lacul Como, peisajele din Alpi, orășele de basm, Genova, Cinque Terre ori Milano. Și dacă încă nu v-am convins deja, mai jos am scris detalii despre buget și fiecare loc vizitat în parte.

 

Cât este bugetul total (de persoană)?

1. Bilet de avion Wizz Air, București – Milano dus-întors, 52 de euro. Îl puteți rezerva ușor de pe Momondo.com sau direct de pe site-ul Wizz Air.

2. Mașina închiriată pentru toate cele 5 zile – 100 de euro.

3. Cazarea – 110 euro pentru 4 nopți.

4. Bani de cheltuială, intrări obiective, etc – aprox. 150 euro.

Total buget aproximativ pentru 5 zile și 5 țări vizitate – 400 euro/persoană.

 Traseu pe zile 

Toate detaliile legate de traseu le puteți găsi în articolul nostru Traseu 5 țări, 5 zile, Cinque Terre

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Google+
Contacteaza-ne!