Calatorie de grup: Hai in paradis! Croaziera in insulele din Caraibe si Republica Dominicana


Te invitam alaturi de noi intr-o calatorie de grup organizata pentru comunitatea Travelship. Vom imbina doua dintre cele mai mari bucurii ale vieții, calatoriile si prieteniile, intr-o calatorie pentru un grup restrans de tineri pentru a aduna experiente pentru o viata-intreaga.

Plaje cu nisip fin inconjurate de palmieri, munti spectaculosi, plantatii de cafea si padure tropicala! Nu este un decor din filmul Piratii din Caraibe, ci asa arata o calatorie in paradisul din Republica Dominicana si o croaziera pe un vas de lux in Insulele Virgine, St. Maarten, Martinica si Guadelupe, in care vei putea vizita o alta lume in fiecare zi!

Putem adauga la aceasta descriere si cateva ingredient precum o atmosfera calda cu oameni ospitalieri, orase cu arhitectura coloniala, dar si servicii impecabile. Timp de 7 zile in cadrul croazierei vei avea parte de servicii all inclusive: vasul nostru de croaziera este un adevarat oras, cu o capacitate de peste 4000 de pasageri, o lungime de 290 de metri, 17 restaurante si baruri, sali imense de fitness, spa-uri, piscine exterioare si tot cee ace ti-ai putea dori pentru un adevarat rasfat! In Republica Dominicana vom organiza tururi aproape zilnice pentru a cunoaste orasele coloniale, pentru a descoperi fermele locale de tutun sau cafea si pentru a interactiona cu localnicii si a cunoaste din secretele locurilor.

Indiferent care ar fi profilul tau de calator, fie ca esti in cautarea unui grup de prieteni cu care sa petreci aproape 2 saptamani in locurile la care poate ai visat mereu, fie ca esti in luna de miere si cauti un mix intre relaxare si cultura, Republica Dominicana si tarile din Caraibe au cate ceva de oferit pentru fiecare!

Caracteristici

 • Destinație: Republica Dominicana si croaziera in insulele din Caraibe (Insulele Virgine, St. Maarten, Martinica, Guadelupe), 14 zile
 • Pret:
  Cu 250 de euro avans iti rezervi locul! Inca 2 rate de 700 de euro cu 4 si 3 luni inainte de plecare si diferenta de 740 de euro cu o luna inainte sa iti faci bagajele.

  In total 2.390 de euro de persoana, toate costurile incluse in afara de bani de cheltuiala si unele mese (in 7 dintre cele 13 zile petrecute aici vom avea all inclusive).

  Poti pleca oricand in vacanta, noi te ajutam cu plata in 4 rate fara dobanda si cu avans de doar 250 de euro!
 • La ce sa te astepti:
 • Top experiente din croziera ta in insulele Caraibe si Republica Dominicana:


   
  • Traieste la dolce vita pe plajele tropicale scaldate de apele turcoaz si descopera cele mai in voie cele mai idilice locuri in care sa iti petreci timpul.
   
  • Bucura-te din plin de rasfatul de pe vasul de lux acolo unde vei avea parte de mancare all inclusive si de servicii la rang de arta: piscine imense, sezlonguri, cluburi si baruri unde poti petrece toata noaptea si o multimer de magazine.
    
  • Viziteaza mai multe distilerii istorice si descopera romul, cea mai cunoascuta bautura din Caraibe, inventata acum mai bine de 300 de ani.
   
  • Viziteaza zona rurala a Republicii Dominicane printr-un tur off the beaten track printre relieful muntos, plantatiile de tutun sau de cafea si comunitati locale.
   
  • Incearca sa faci snorkeling in Insula Catalina, cel mai bogat ecosistem din Republica Dominicana, acolo unde poti admira frumusetea florei si faunei care abunda in Marea Caraibelor.
   
  • Descopera padurea tropicala si frumusetea ei unica intr-un trekking de neuitat prin Insula Martinica!
   
  • Iti place surful? Atunci incearca Plaja Macao, din Punta Cana, cea mai buna din intreaga tara!
   
  • Incearca o zi plina de adrenalina si plimba-te intr-un buggy explorand zona rurala si descoperind plantatii traditionale de cacao, trestie de zahar sau tutun!
   
  • Intoarce-te in vremea primilor colonisti si exploreaza Santo Domingo, cel mai vechi oras colonial din Lumea Noua!
   
  • Inoata alaturi de delfini si traieste clipe magice, asa cum ti-ai imaginat doar in vise!
   
  • Petrece pana in zori si afla de ce este atat de iubita Punta Cana de catre petrecareti.
   
  • Petrece o zi printre plantatiile de cacao si incearca degustari si demonstratii despre acest adevarat “aur negru” al Caraibelor.