Calatorie de grup IORDANIA – Aventura in tara comorilor


Te invitam alaturi de noi intr-o calatorie de grup organizata pentru comunitatea Travelship. Vom imbina doua dintre cele mai mari bucurii ale vieții, calatoriile si prieteniile, intr-o calatorie pentru un grup restrans de tineri pentru a aduna experiente pentru o viata-intreaga.

Exista un loc in care satele traditionale in stil oriental decoreaza dealurile fertile, muntii arizi coboara pana in mare iar nisipul desertului straluceste in soarele auriu. Incarcata de o istorie milenara in care timpul si obiceiurile oamenilor curg dupa propriile reguli, bucata de pamant numita Iordania este locul pe care trebuie sa il vezi, sa il strabati si sa il simti pentru a descoperi o lume aparte!

Iordania este tara ce pare ca are cate putin din toate si parca singura oaza de pace intr-o lume agitata si plina de conficte din Orientul Mijlociu. Este acolo unde poti pluti in Marea Moarta, poti dormi sub cerul instelat in cel mai frumos desert din lume, Wadi Rum, si mai presus de toate locul in care poti gasi Petra, orasul legendar ce acum 2000 de ani era un oras aproape de nivelul Romei.

Hai alaturi de noi si un grup de tineri intr-un circuit de grup de 8 zile in care sa descoperim impreuna Iordania, tara celor 1000 de comori!

Caracteristici

 • Destinație: Iordania, 9 zile
 • Pret:
  Cu 250 de euro avansiti rezervi locul! Inca 1 rata de 350 de euro cu 4 luni inainte de plecare si diferenta de 349 de euro cu o luna inainte sa iti faci bagajele.

  In total 949 de euro de persoana, toate costurile incluse in afara de bani de cheltuiala si unele mese (micul dejun pentru toate zilele este inclus in pret).
 • Poti pleca oricand in vacanta, noi te ajutam cu plata in 3 rate fara dobanda si cu avans de doar 250 de euro!
 • La ce sa te astepti:

Top experiente din calatoria ta in Iordania:

 
 • Patrunde in lumea mistica de la Petra, orasul sculptat in piatra si unul dintre cele mai marete orase cunoscute vreodata pe pamant!
 
 • Paseste pe urmele lui Lawrance al Arabiei si descopera Wadi Rum, poate cel mai frumos desert din lume, locul unde iti vei putea petrece noaptea privind cerul instelat si vei dormi intr-un cort amplasat intr-un EcoCamp.
 
 • Bucura-te de plaja fina si de relaxare la Marea Rosie si exploreaza Aqaba, unul dintre cele mai vechi orase ale lumii!
 
 • Pluteste la propriu in Marea Moarta sfidand parca gravitatie, in cel mai sarat si cel mai jos loc din lume!
 
 • Descopera minunata arta islamca timpurie vizitand castelele din desert si traieste un sentiment de parca te-ai intoarce in filmele cu 1001 de nopti!
 
 • Viziteaza Amman, unul dintre cele mai interesante orase din Orient si un adevarat furnicar in care viata oamenilor se duce cu o viteza incredibila. Vei putea aici afla istoria si povestile fascinante despre traditiile lor, direct de la un localnic.
 
 • Lasa-te cuprins de spiritualitate si viziteaza Muntele Nebo, unul dinntre cele mai sacre locuri din lume, descris si in Biblie.
 
 • Admira unul dintre cele mai spectaculoase mozaicuri din lume si descopera Madaba, un oras traditional de provincie si centrul crestinatatii din Iordania.