Tragem cortina peste 2020. Ce pregatim la Travelship in noul an, 2021? | Travelship: Calatorii memorabile pentru tineri

Tragem cortina peste 2020. Ce pregatim la Travelship in noul an, 2021?

populatia Uros de pe Titicaca travelship peru

Ne vine sau nu sa credem, iata ca am ajuns la finalul anului, ne pregatim sa tragem cortina peste 2020 cu atatea planuri suspendate si cu unele suspine. Ramane un an despre care se va vorbi foarte multa vreme si pe care vrand nevrand ni-l vom aminti cu totii.

Pentru noi, la Travelship, putem spune ca a fost un an al maturizarii, am invatat cele mai importanta lectii si speram noi ca vom iesi mai experimentati si mai buni din toata aceasta perioada.

Au fost multe calatorii planificate pe care a trebuit sa le amanam sau chiar anulam, partea cea mai buna este ca am reusit sa onoram toate solicitarile celor care s-au inscris pentru vacante alaturi de noi. Terminam asadar anul cu capul sus si plini de optimism!

2021, un nou inceput

 

Primim de ceva vreme, atat din partea prietenilor cat si din partea celor care ne urmaresc pe diferitele canale, fie ca vorbim de Facebook, Instagram sau email, intrebari legate de calendarul si mai ales destinatiile in care vom organiza calatorii in 2021.

Am spus intr-un articol recent despre motivele pentru care ar trebui sa fim optiimisti si sa credem ca vom calatori mai mult ca niciodata in noul an, asadar nu o sa le mai repetam. Pentru noi devine din ce in ce mai mult o certitudine ca vom putea pleca, asadar eliminam din start aceasta discutie.

In sfarsit, se pare ca rasare soarele!

Asadar, ce calatorii vom organiza in 2021?

 

In primul rand, vor fi vacantele reprogramate de anul acesta, asadar se pleaca in Maroc, la inceputul lui aprilie si in Peru la finalul lui mai. Apoi, va fi cu siguranta Mexic impreuna cu un optional in Cuba in luna noiembrie, si vom merge din nou in safari si la plajele Oceanului Indian in Kenya in septembrie. In Japonia si Koreea de Sud se pleaca la finalul lui septembrie.

 

Acestea ar fi calatoriile pe care le reprogramam, acum sa povestim putin si despre destinatiile nou-noute pe care ne bucuram sa le anuntam aici, in ,,avanpremiera”. Pentru ca nu am stat degeaba anul acesta, ci am lucrat la noile calatorii in destinatii mai indepartate sau mai apropiate, mai exotice sau, din contra, la doi pasi de casa in Romania! Da, da, am scris bine, din 2021 lansam oferta de calatorii locale, cu experiente inedite si locuri inedite, pe care de-abia asteptam sa le vizitam impreuna!

Despre aceste calatorii vom povesti pe-indelete intr-un articol saptamanile viitoare, pana atunci, insa, sa aruncam o privire asupra noilor propuneri de destinatii.

Pana acum am ocolit Europa, insa anul acesta ne propunem sa strabatem si cateva zone superbe ale ,,Batranului continent”. Vom organiza calatorii in Rusia, din care nu vor lipsi marile staruri Sankt Petersburg si Moscova, in Portugalia, din Lisabona in Porto si in Balcanii traditionali, pe urmele lui Kusturica. In plus, chiar daca nu este Europa, calatorim la doi pasi in frumoasa Cappadocie si in Istanbul.

Balcanii sunt atat de frumosi!

Porto, bijuteria portugheza

Cappadocia si zecile de baloane colorate…

Sankt Petersburg, Rusia eleganta

 

Vom ajunge si in tara vecina, Bulgaria, intr-o escapada de weekend in cele mai frumoase orase, Sofia, Plovdiv si Veliko Trnovo.

Ne departam putin de Europa si ajungem in Egipt, taramul faraonilor, in toamna, intr-o calatorie memorabilia ce va include toate atractiile tarii si nu va omite experiente wow, printe care croaziera pe Nil sau zile de relaxare in Hurghada.

Cine vine in Egipt, mana sus?

Tot in Africa, pe langa deja batatoritele calatorii in Maroc si Kenya, si propunerea de circuit de grup in Egipt, vom ajunge si in Etiopia, una dintre cele mai fascinante tari si cu siguranta cea mai importanta cultura dintre toate tarile africii Sub-sahariene.

Vom ajunge si in Etiopia!

 

In Asia, la finalul toamnei plecam in Sri Lanka si Maldive, iar in iarna vom ajunge in fermecatoarea Indie dar si in Nepal.

Sri Lanka si peisajele sale

Tot in Asia, vom ajunge in Indonezia si Malaezia cu Insulele Borneo, Java si Bali in prin plan, o alta noutate pe care ti-o propunem

O altfel de Indonezie, mai putin batuta

 

In America de Sud venim ca noutate cu un circuit de grup de doua saptamani prin cele mai importante tari, Brazilia, cu Rio, Costa Verde si Cascadele Iguazu, Argentina cu Buenos Aires si Delta del Tigre si Uruguay, cu Montevideo si orasul istoric Colonia del Sacramento.

Calatorii de grup cu Imperator Travel si Radu Paltineanu!

 

Ne bucura sa anuntam ca vom organiza doua calatorii de grup alaturi de Cezar Dumitru, aka Imperator Travel, una in Siberia si Mongolia, in timpul festivalului Nadaam si cealalta in Tarile Baltice, ambele programate pentru vara.

Apusul peste Lacul Baikal, in imima Siberiei

 

In egala masura, suntem incantati de colaborarea cu Radu Paltineanu, unul dintre cei mai mari aventurieri romani, care tocmai se pregateste sa incheie traversarea la pas a Noii Zeelande, asta dupa ce in urma cu doi ani a traversat pe Bicicleta intreg continentul American!

Vor fi doua aventuri de pomina alaturi de Radu, una in Columbia, in care piesa de rezistenta va fi trekkingul catre Ciudad Perdida, varianta columbiana mult mai putin comerciala pentru Machu Picchu, iar cea de-a doua in Guatemala si Belize. Suprizele nu lipsesc nici aici, caci pe langa un trekking pe vulcanul Acatenango va fi si o expeditie de 5 zile in jungla pana la fosta capitala Mayasa Mirador!

Trekkingul catre Ciudad Perdida in Columbia trece si prin sate traditionale

Antigua Guatemala, cel mai frumos oras al tarii

 

Cam acestea sunt propunerile noastre pentru un 2021 plin de calatorii si aventuri mai aproape sau mai departe de casa. Vom reveni cu calendarul, preturile si detalierea calatoriilor in luna februarie.

Ambitiile sunt mari insa la fel de mare este si dorinta noastra de a calatori si, prin asta, de a invinge definitiv pandemia.

 

Incheiem aici ultimul articol al anului 2020 cu dorinta sincera de a ne intalni, in viitorul cat mai apropiat, intr-una din calatorii si totodata urandu-va un an nou cu adevarat mai bun si cat mai multe vacante!