Aventura ta de pe „Arca lui Noe” in MadagascarIti propunem un circuit de 9 zile in Madagascar, un traseu complet ce te va purta prin Rezervatia Kirindy unde se gasesc celebrii lemuri, intr-un trekking de neuitat printre minunile naturale ale tarii, Parcul Tsingy sau pur si simplu printre plajele exotice cu nisip fin.

In Madagascar natura a fost extrem de darnica, transformand aceasta tara intr-o adevarata „Arca a lui Noe”: relieful variat, flora si fauna unica, precum si mixul cultural inedit compun un cocktail ce doar in Madagascar poti intalni 😊. Si da, trebuie sa ajungeti aici macar o data in viata pentru a descoperi tainele sale.

In mai putin de 300 de kilometri se face trecerea de la paduri tropicale la desert pentru ca mai apoi, din senin, peisajul se sa schimbe apoi, urmand canioane adanci, munti impunatori, dealuri fertile si terase de orez de un verde crud ce iti ia ochii.

Madagascarul trebuie sa fie pe bucket list-ul oricarui calator, aventurier sau turist din lumea asta! 😊

Caracteristici

 • Destinație:
  Madagascar, circuit organizat pas cu pas, 9 zile
 • Preț: Pentru ca intelegem ce inseamna flexibilitatea si suntem foarte transparenti, iti oferim varianta de a-ti rezerva singur biletul de avion. Poti verifica pe Kiwi.com cele mai bune optiuni de zbor pentru perioada dorita. Te sfatuim sa rezervi prin kiwi.com pentru ca ei iti asigura conexiunea de zbor in cazul in care vei alege zboruri cu diferite companii aeriene si vei pierde unul dintre zborurile de legatura.
  Varianta 1: 1200 euro pentru tot circuitul de mai jos (fara bilete de avion). Avansul necesar pt a-ti rezerva locul, 150 euro;
  Varianta 2: 2200 euro cu toate biletele de avion incluse (avans pentru a rezerva locul: 300 de euro);
  Poti pleca oricand in vacanta, noi te ajutam cu plata in rate!
  • La ce sa te astepti:

Top experiențe din calatoria in Madagascar


 • Traieste un apus de poveste pe “Aleea Baobabilor”, imaginea reprezentativa a Madagascarului!
 • Fa cunostiinta cu lemurii si felinele fosa, cel mai mare pradator de pe insula, in Rezervația Kirindy.
 • Imita-l pe Indiana Jones si traverseaza punti suspendate si pesteri imense,pentru a descoperi misterele mormintelor malgasilor vazimba, primii locuitori ai insulei.
 • Exploreaza cea mai mare ,,padure de piatra” din lume in Parcul Național Tsingy de Bemaraha, intr-un trekking de poveste.
 • Inoata in apele turcoaz ale Oceanului Indian si bucura-te de plaja fina din Modondava!
 • Traieste experientele tipic africane pe drumurile off-road de pamant, intr-un peisaj fantastic.
 • Viziteaza Antanarivo, capitala Madagascarului, si lasa-te surprins de arhitectura coloniala si de pietele uriase in care poti gasi absolut orice, de la peste proaspat, la suvenituri de toate felurile ori obiecte de lux care mai de care mai colorate.
 • Incearca sa descoperi la pas Atsirabe, al doilea oras al tarii, supranumit ,,orasul apelor” datorita izvoarelor termale de aici. Apropo, ce ar fi sa te rasfeti si tu aici intr-o baie termala?
 

Hartă traseu propus