Curiozitati din jurul lumii – Infografic pentru 100 de tari

Curiozitatile de zi cu zi sunt cele ce condimenteaza uneori viata. Oare ce ar insemna calatoriile daca fiecare loc si tara vizitata ar fi la fel? Nici macar nu vrem sa ne imaginam! 🙄 Din fericire,  suntem cu totii diferiti, asa cum suna o celebra reclama de pe la noi.

De fiecare data inainte sa plecam intr-o tara noua ne-am format obiceiul de a cauta inainte curiozitati despre locurile ce urmeaza sa le vizitam. In felul asta intelegem cu alti ochi de ce lucrurile sunt asa cum sunt: se spune despre chinezi ca isi masoara succesul in lucruri materiale (nu degeaba China a ajuns o super putere mondiala astazi), Africa de Sud este denumita si “Tara curcubeu”, datorita celor 11 limbi oficiale vorbite aici, iar Franta si ale sale teritorii este tara fara de sfarsit ce acopera prin teritoriile sale peste 12 fusuri orare.

Am trecut in infograficul de mai jos curiozitati din 100 de tari ale lumii, curiozitati ce speram sa va faca pofta de calatorit  si asa cum spunea Walt Disney, “Continuam sa mergem inainte, sa deschidem noi usi si sa facem lucruri noi pentru ca suntem curiosi si curiozitatea este ceea ce ne conduce spre noi carari in viata”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share On Youtube
Contacteaza-ne!