Despre Travelship

Despre noi

6 ani de călătorii împreună, 40 țări vizitate, 1 brazilion de amintiri și aventuri de prin lume...și ce bine că e doar începutul.

Un apus în Bali, pe marginea piscinei de lângă plantațiile verzi de orez. O noapte albă în jungla amazoniană. Un circuit prin Alpii Elveției. O plimbare prin Toscana medievală și colorată. Astfel de experiențe nu se pot măsura în cuvinte sau numere, însă poți încerca să păstrezi ceva din ele în postările de pe un blog. Și asta facem.

Nu te lăsa păcălit, nu suntem vreun cuplu de nomazi și nici nu ne-am cumpărat vreodata vreun one-way ticket. Și noi lucrăm în birou de la 9 la 6 seara, dar asta nu înseamnă că nu putem explora și trăi împreună lumea ce ne înconjoară.

Stați alături de noi!

Anda și Ionuț

De ce Travelship?


Dacă îți faci de cap an de an pe la all-inclusive-uri, locul tău nu-i aici. Și dacă cel mai nebunesc lucru pe care ți-l dorești să îl faci în viață este să ajungi la Roma, în continuare locul tău nu-i pe aici.

Ești unul dintre noi dacă ești un fel de tripadvisor.com pentru prietenii tăi, dacă nu te poți abține să nu dai click pe articolele despre destinații inedite, chiar dacă ești la muncă și deadline-ul bate la ușă sau dacă deja nu mai ai zile în calendar să îți planifici încă o vacanță anul acesta.

Dacă ai ajuns până aici, înseamnă că îți dorești să schimbi vacanța all-inclusive cu o destinație exotică. Aceeași bani. Altă experiență. Putem călători și trăi altfel.

Înțelegi altfel viața localnicilor dacă petreci timp în mijlocul lor (pe tagul din articole Oameni ai locului), trăiești altfel locurile în care ajungi dacă citești înainte și le cunoști istoria și cultura. În plus, cu toții avem nevoie de informații practice (Utile) și de un mini-ghid pentru a crea propria experiență atunci când plecăm în vacanță (Ghid și obiective turistice pe zile). Nu ești singur, poți citi și împărtăși gândurile tale din vacanță în secțiunea Gânduri de călător, alături de oameni ca tine. Iar dacă ești curios din fire și vrei mereu să afli lucruri noi, secțiunea Top 5 curiozități e pentru tine.

Chiar dacă cu toții suntem zilnic pe la birou, există multe experiențe acolo de tipul "o dată în viață" care ne așteaptă. Explore. Explore better. Explore together.
Stați alături de noi!

Abonează-te la deal-uri exclusive de zbor, ghiduri, tips&tricks pentru călătorii de tipul "o dată în viață"!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Google+
Contacteaza-ne!