Exploreaza comorile din Vietnamul de Sud

apus plaja paradis insule vietnamul de sud

Top 3 cuvinte: luxuriant, versatil, exotic

Oricine exploreaza comorile din Vietnamul de Sud descopera un peisaj luxuriant in regiunile inalte si plaje ireal de frumoase, paradisiace,  cu nisip alb si apa turcoaz, cum cobori spre coasta.

Vietnam este una dintre cele mai versatile tari din lume, unde contrastele puternice sunt intalnite la tot pasul.

Nativii din sudul Vietnamului se considera diferiti de verisorii lor din nord, spunand despre ei ca sunt partea calda, deschisa la nou, si primitoare a familiei vietnameze. Cand nordul tremura iarna, soarele continua sa straluceasca si oamenii continua sa zambeasca in partea de sud. Nu este de mirare ca puterile coloniale au ales orasul Dalat din sud ca refugiu de vara.

Pe coasta de sud a Vietnamului, iubitorii de plaja pot alege intre o statiune aglomerata din Nha Trang, cu cateva hoteluri fantastice sau statiunile mai putin cunoscute si mai linistite din Phan Tiet și Phu Quoc – o alegere dificila!

In sudul exotic este si Ho Chi Minh, cunoscut anterior ca Saigon, un oras captivant, vibrant, care nu doarme niciodata, dar si Delta Mekong, martor al traditiilor starmosesti, care nu se schimba radical odata cu trecerea timpului.

plaja apus exploreaza comorile din vietnamul de sud

Calatori in sudul Vietnamului

Energia si entuziasmul orasului modern Ho Chi Minh, cunoscut sub numele de Saigon pentru localnici, dezvaluie o colectie impresionanta de privelisti exotice, sunete si mirosuri care trezesc si cele mai insensibile simturi.

Din Saigon, u