10 zile de rasfat in Miami cu 765 de euro de persoana (cazare si avion) intre 8 si 18 septembrie

south beach miami oferta bucuresti miami travelship

Miami este una dintre cele mai tari destinatii din lume atunci cand vine vorba de distractie si plaja. “Locul de joaca” al celor mai mari vedete si bogatasi ai lumii poate fi si gazda unei vacante de neuitat alaturi de prieteni si familie fara sa cheltui o avere, daca urmezi cateva reguli simple. Cea mai importanta dintre ele ar fi sa alegi biletul de avion si cazarea intr-un interval de pret rezonabil. Am rezolvat noi deja asta pentru tine, asa ca nu-ti mai ramane decat sa iti faci bagajele si sa te gandesti la o super vacanta! 😎

1.Perioada: 8 – 18 septembrie

2.Bilete de avion București – Miami: 474 euro de persoana.

Le puteti rezerva usor, direct de pe acest link.

oferta avion bucuresti miami

*pretul pentru biletele de avion era valabil la data de 8 august.

3.Cazarea in Miami

In functie de ceea ce va doriti, puteti alege hoteluri de la 30 de dolari pe noapte si pana cateva sute. Noi va recomandam sa va cazati in zona Downtown. Am cautat ceva varianta si doua optiuni bune in aceasta zona ar fi Leamington Hotel sau River Park hotel & Suites. Primul va ofera varianta cazarii cu mic dejun pentru 291 de euro pentru cele 10 nopti iar cel de-al doilea, ceva mai luxos, pentru 326 de euro.

4.De ce Miami?

South Beach este zona de in care se regasesc cele mai multe restaurante si cluburi de clasa din Miami. Totodata,  aici sunt si plajele cu nisipul cel mai fin si locul in care trebuie sa va asteptati ca veti cheltui cei mai multi bani.

In Parcul Național Evergaldes ce reproduce perfect climatul unei jungle subtropicale puteti vizita crocodili, pantere sau alte animale salbatice.

Miami este sinonim de multe ori cu luxul si extravaganta. Plimba-te in voie prin cartierul Coral Gables pentru a intelege cum traiesc vedetele de aici.

5.Transportul local

Prin Miami vă puteți deplasa usor cu autobuzul sau metroul. O cursa costa aproximativ 2 dolari.  Taxiurile sunt scumpe, asa ca daca aveti neaparata nevoie mai bine apelati la Uber.

6.Mancare si costuri in general

Miami este un oraș scump chiar și pentru nivelul americanilor. South Beach este zona cea mai scumpă iar o masă aici pentru o persoană este în jur de 25 dolari. Un buget mediu zilnic/persona pentru Miami ar putea fi în jurul a 70 de euro.

Viza pentru SUA costă 150 de euro și se obține printr-o aplicatie online si apoi de la ambasada SUA din România.

miami palmieri zgarie nori

miami skyline apus

skyline miami by night

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Google+
Contacteaza-ne!