Miami: Propunere traseu 10 zile de rasfat

south beach miami oferta bucuresti miami travelship

Miami este una dintre cele mai tari destinatii din lume atunci cand vine vorba de distractie si plaja. “Locul de joaca” al celor mai mari vedete si bogatasi ai lumii poate fi si gazda urmatoarei tale vacante de neuitat alaturi de prieteni si familie! 😎

Mai jos cateva sfaturi utile pentru vacanta ta:

1. De ce sa calatoresti Miami?

South Beach este zona de in care se regasesc cele mai multe restaurante si cluburi de clasa din Miami. Totodata,  aici sunt si plajele cu nisipul cel mai fin si locul in care trebuie sa va asteptati ca veti cheltui cei mai multi bani.

In Parcul Național Evergaldes ce reproduce perfect climatul unei jungle subtropicale puteti vizita crocodili, pantere sau alte animale salbatice.

Miami este sinonim de multe ori cu luxul si extravaganta. Plimba-te in voie prin cartierul Coral Gables pentru a intelege cum traiesc vedetele de aici.

2. Cazarea in Miami

In functie de ceea ce va doriti, puteti alege hoteluri de la 30 de dolari pe noapte si pana cateva sute. Noi va recomandam sa va cazati in zona Downtown. Am cautat ceva varianta si doua optiuni bune in aceasta zona ar fi una medie, Leamington Hotel, sau una ceva mai luxoasa, River Park hotel & Suites.

3. Transportul local in Miami

Prin Miami vă puteți deplasa usor cu autobuzul sau metroul. O cursa costa aproximativ 2 dolari.  Taxiurile sunt scumpe, asa ca daca aveti neaparata nevoie mai bine apelati la Uber.

4. Mancarea si preturile in Miami

Miami este un oraș scump chiar și pentru nivelul americanilor. South Beach este zona cea mai scumpă iar o masă aici pentru o persoană este în jur de 25 dolari. Un buget mediu zilnic/persona pentru Miami ar putea fi în jurul a 70 de euro.

Viza pentru SUA costă 150 de euro și se obține printr-o aplicatie online si apoi de la ambasada SUA din România.

miami palmieri zgarie nori