Vietnam: Propunere traseu de 2 saptamani

Halong Bay vedere de sus Vietnam traseu oferta travelship

Vietnam este una dintre tarile ce s-a schimbat enorm in ultimii ani avand una dintre cele mai mari cresteri economice din lume. O tara mare, de peste 90 de milioane de locuitori, cu o istorie si cultura unica in lume, Vietnamul este un mix aparte intre mega-orase brazdate de zgari-nori impunatori, sate mici pierdute in jungla deasa, natura diversa si mai presus de toate, o natie ce a reusit sa treaca peste un razboi greu si sa atraga astazi milioane de turisti din lumea intreaga cu frumuestile ei.

 

In timpul celor doua saptamani prin Vietnam va puteti bucura de Halong Bay, decorul idilic ce reprezinta poate cea mai celebra vedere a tarii, Delta Mekong-ului – un adevarat colt de rai, Hue – fosta capitala imperiala a unui regat ce domina zona acum sute de ani, plajele fine din Nha Trand sau mega-orasele pline de viata precum Hanoi sau Ho Chi Minh.

 

Cum zburam spre Vietnam din Romania?

Zborul Bucuresti – Ho Chi Minh poate fi rezervat direct, de aici.

Cand este perioada optima pentru a calatori in Vietnam?

Fiind o tara mare ca intindere, vremea in Vietnam se schimba de la o zona la alta si este destul de dificil sa alegem o perioada optima daca dorim sa vizitam tara din lung si pana in lat. Totusi, luna martie este una dintre cele mai potrivite perioade. Ne aflam inca in sezonul uscat aproape in toata tara, temperaturile sunt undeva in jur de 25-29 de grade, iar precipitatiile par sa ocoleasca in mare parte tara. Mai multe detalii despre vremea in luna martie in Vietnam regasiti aici.

Sfaturi utile despre Vietnam

Se poate apica usor pentru viza de Vietnam pe site-ul vizavietnam.com, acolo unde puteti plati o taxa de 20 de euro urmand sa primiti in schimb o scrisoare de aprobare ce o veti prezenta la la intrarea in Vietnam impreuna cu pasaportul si o poza in format buletin. Nu va mai fi nevoie de nicio taxa la intrarea in tara, asa ca procedeul este destul de simplu si rapid.

Vietnam este una dintre cele mai sigure tari din Asia, asa ca nu prea aveti de ce sa va faceti grija pentru siguranta voastra. Este nevoie insa bineinteles, sa fiti atenti in locurile aglomerate din marile orase sau daca alegeti sa folositi transportul in comun.

Infrastructura si serviciile oferite turistilor sunt destul de bine puse la punct, asa ca veti putea calatori in conditii bune prin Vietnam.

Nu uitati sa va exersati talentele de buni negociatori, vietnamezii fiind recunoscuti ca fiind exelenti comercianti si negustori, asemenatori de altfel ca stil cu vecinii lor din Thailanda ☺.

Traseul propus prin Vietnam

Cam asa ar arata traseul propus de noi prin Vietnam: