Spania


Urmașii unui imperiu ce se întindea din America de Sud și până în Asia, astăzi mândrii locuitori ce își trăiesc viață în ritm de fiesta duc mai departe eleganța și măreția Spaniei.

Pentru spanioli, fie că vin din Madrid, Barcelona sau Sevilla, un lucru rămâne neschimbat: ziua se scurge încet și se încheie noaptea târziu cu discuțiile aprinse din jurul barului, bere și chorizo la discreție. Spania este pe locul trei în lume ca număr de turiști anual fiind aleasă de 70 de milioane de oameni ce pe lângă stilul de viață relaxat al localnicilor caută istoria, cultura sau plajele cu nisip fin.

Motive pentru a vizita Spania


Spania este la fel ca Italia o destinație completă ce poate mulțumi pe oricine. Vrei artă, istorie și cultură? Madridul regal, Granada maură sau cosmopolita Barcelona pot fi răspunsul. Plajă și distracție până în zori? Insulele Canare sau Ibiza sunt alegerea potrivită. Locuri off the beaten track? Țara Bascilor este un loc plin de tradiții ce așteaptă să fie descoperit.

Atmosfera de fiesta din baruri, bucătăria spaniolă și o sangria servită rece sunt motive foarte serioase să faceți cunoștință cu Spania.
   

Ce ne-a plăcut în Spania


Mereu relaxați, veseli și primitori, pentru spanioli este o plăcere să te ajute atunci când ai nevoie de câte o informație. Nu e de mirare dacă vei ajunge chiar să legi prietenii cu localnicii.

Spaniolii înteleg faptul că viața merită trăită din plin: faptul că a doua zi merg la birou nu îi împiedică să petreacă până noaptea târziu în baruri și să discute cele mai aprinse subiecte, dimineața o încep tot la o cafea, iar pauza de prânz de 2-3 ore, siesta, este de neînlocuit.
 

Ce nu ne-a plăcut în Spania


Spania atrage nu numai o mulțime de turiști, ci și foarte mulți emigranți ce vin de multe ori la pachet cu problemele deja cunoscute.
  
circuit andaluzia roadtrip sfaturi spania travelship
plaja soare sfaturi utile vacanta in tenerife spania travelship
mallorca calatorie travelship
ibiza spania calatorie travelship
zaragoza aragon spania calatorie travelship
Tara bascilor calatorie travelship
Toledo cu nume
 
Hai cu noi în urmatoarea vacanță!
Abonează-te la newsletter și vei fi primul care află ultimele noutăți din travel și vacanțe pe care le organizăm!

Nume
EmailDoar alături de comunitatea Travelship.ro, primești exclusiv o dată la două săptămâni “o vacanță la pachet” în Inbox.
3 august 2019
insula plaja exotica tenerife insula travelship

Tenerife – experiente exotice in Hawaii-ul Europei

Si daca tot povestim in acest articol de Tenerife, care este prima imagine care iti vine in minte? Pentru noi e o destinatie de inspiratie, insula celor o mie de experiente exotice, nu degeaba este numita Hawaii-ul Europei. De la trekking pe munti sau vulcani, la parcuri naturale cu multe, multe animale sau la parcuri de aventura, te poti bucura de unele dintre cele mai exotice plaje, iar distractia in […]
18 iunie 2019
Cordoba palat gradini luxurinate vacanta in sudul spaniei andaluzia travelship

Ce poți sa vizitezi in Andaluzia – Vacanta in inima Spaniei

Afla ce poti sa vizitezi in Andaluzia, ce e de vazut si ce ar fi bine sa stii inainte sa iti planifici o vacanta in sudul Spaniei – ghid de calatorie!
19 ianuarie 2019