Vreme bună de călătorit. Infografic cu top 100 de destinații - Travelship.ro

Vreme bună de călătorit. Top 100 de destinații

vreme buna de calatorit 2

Suntem norocoși, trăim într-o epocă în care biletele de avion sunt din ce în ce mai accesibile și mai tot timpul ne trec prin fața ochilor oferte de zbor spre țări la care înainte nici nu visam să ajungem. Despre zboruri ieftine am povestit mai multe oricum în articolul Cum și de unde zbori cel mai ieftin către restul lumii?. Aici însă am încercat să oferim un răspuns la doar un click distanță pentru prima întrebare ce ne apare în minte după ce ne entuziasmăm că am găsit o super ofertă de zbor: “Este perioada optimă pentru destinația respectivă?”

Când este vremea bună pentru a călători?

  • De multe ori răsfoim internetul ori ne întrebăm prietenii dacă prin Bali sau Thailanda în luna în care vrem noi să ajungem, putem întalni mult așteptatul soare sau un uragan.
  • Am analizat 100 cele mai vizitate țări ale lume și, cu ajutorul recomandărilor din ghidurile Lonely Planet, am selectat cea mai bună perioadă de a călători în fiecare dintre ele. Regăsiți mai jos infograficul ce conține rezultatele: în prima parte puteți filtra după perioadă dorită, iar la final puteți căuta direct după numele unei țări.

Dacă ești de părere că vei mai avea nevoie de acest articol, salvează-l în Bookmarks

Dacă vă este util, salvați linkul în Bookmarks…Și ne puteți mulțumi cu un share mai departe pe Facebook. Nu de alta, dar să nu vă vedeți prietenii că poartă în vacanță mai mult pelerina de ploaie decât costumul de baie!😂

 

Buna! Vrei sa afli primul despre calatorile memorabile organizate de noi si sa afli noutati despre destinatii si vacante?

Aboneaza-te la newsletterul nostru saptamanal si vei primi cel mai tare email din Inbox-ul tau! ;)

Fii la curent cu cele mai tari calatorii si experiente!

Buna! Vrei sa afli primul despre calatorile memorabile organizate de noi si sa afli noutati despre destinatii si vacante?

Aboneaza-te la newsletterul nostru saptamanal si vei primi cel mai tare email din Inbox-ul tau! ;)

DE CE #CALATORIICUTRAVELSHIP?


Aventuri memorabile pentru tineri

Prietenii de neuitat

Experiente acasa la localnici

Oricand in vacanta! (plata in rate)

Fara stres, gata de plecare!

Aventuri, nu vacante banale!